logo huisarts doensen

Huisarts Lodewijk Jan DoensenUw huisarts, Drs. L.J. Doensen

Na mijn middelbare schooltijd in Deurne heb ik de studie medicijnen gevolgd aan de Universiteit van Utrecht.
De coschappen die hierop volgden liep ik in het Academisch Ziekenhuis te Utrecht en in diverse andere ziekenhuizen. Na mijn artsexamen heb ik mijn dienstplicht vervuld bij de Koninklijke Luchtmacht als militair arts. Een leerzame en fijne tijd. Vervolgens heb ik enkele jaren klinische praktijkervaring opgedaan als arts-assistent in diverse ziekenhuizen. Hierna startte ik met de opleiding tot huisarts aan de Universiteit van Maastricht.

In 2003 vestigde ik mij in Deurne als huisarts aan de Mauritsstraat. Samen met de diverse medewerkers vormen wij een enthousiast team. Met de diverse collega's in Deurne zijn de waarnemingen geregeld, zowel bij mijn afwezigheid als ook in de avond, nacht of weekend. Hiertoe is de praktijk aangesloten bij de HuisartsenPost Oost-Brabant.

Binnen de praktijkvoering hanteer ik de reguliere zorg. Derhalve geef ik geen advisering of behandeling op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Zoals ook de gezondheidszorg steeds in beweging is, streven wij steeds naar een praktijkvoering van deze tijd, waarbij "zorg op maat" de kern is.

L.J. Doensen