logo huisarts doensen

Praktijkondersteuner Somatiek

janneke juriMijn naam is Janneke Juri. In 1999 ben ik gestart met de opleiding verpleegkunde aan het ROC te Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt in o.a. het Catharina ziekenhuis te Eindhoven op de afdeling cardiologie. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen als verpleegkundige op de longafdeling in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond, waar ik 15 jaar gewerkt heb. Ook ben ik gedurende 3 jaar werkzaam geweest als oproep verpleegkundige in hospice Zenit te Venray.

Graag bied ik u ondersteuning op het gebied van Cardiovasculair Risicomanagement, Diabetes Mellitus, COPD en Astma om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te bereiken.
Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag.

Op dinsdagmiddag ben ik telefonisch bereikbaar op tel nr. 06-18585224, van 1600-1700 uur, voor eventuele vragen.

Janneke Juri

Jolanda van MeijlDe doktersassistente

Bij de assistente kunt u voor vele praktische vragen terecht. Zij kan u vaak helpen voor kleine medische problemen. U kunt ook terecht bij haar voor administratieve vragen. Een aantal controles en handelingen (na 10.30 uur) verricht zij zelfstandig zoals:

Jolanda van Meijl en Esther Dijkhoff en Helmi van Goch

Praktijkondersteuner GGZ

eline verrijtIk heb psychologie gestudeerd aan de universiteit van Maastricht, waar ik in 2012 afstudeerde op Psychology & Law. Aanvullend heb ik de opleiding tot praktijkondersteuner GGz (POH-GGz) gevolgd en sinds 2015 werk ik met plezier bij verschillende huisartsenpraktijken. Als POH-GGz inventariseer ik samen met u, en in overleg met uw huisarts, welke zorg passend is. Ik bied kortdurende hulp aan. Te denken valt aan een aantal gesprekken in de huisartsenpraktijk, (begeleide) zelfhulp via e-health (online behandelprogramma), of een luisterend oor. Als behandelaar zal ik vooral een ondersteunende rol vervullen, waarbij de focus ligt op het vergroten van uw zelfredzaamheid; ik probeer u te helpen het zelf te doen. Uw hulpvraag wordt daarbij als leidraad genomen. Ik maak vooral gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie en acceptance & commitment therapy. Een eerste gesprek duurt circa 40 minuten. Het is fijn als u voorafgaand aan dit gesprek de digitale vragenlijst die u heeft ontvangen invult. Vervolggesprekken duren een half uur, en nazorg bied ik in de vorm van korte gesprekken elke 6 tot 8 weken. Indien uw klachten intensievere behandeling vereisen kan ik u verwijzen naar de zogenaamde Generalistische Basis-GGz (lichte tot matige problematiek) of Specialistische-GGz (diagnostiek/behandeling van complexe/ernstige problematiek).

Eline Verrijt
Praktijk Ondersteuner GGZ
Tel. 06-10714122

stichting huisartsen innovatie facilitering deurne

Stichting Huisartsen Innovatie Facilitering Deurne

Uw huisarts is medeoprichter en bestuurslid van Stichting Huisartsen Innovatie Facilitering Deurne (SHIFD). Een Stichting die in 2008 opgericht is door en voor huisartsen in Deurne. Deelnemende praktijken werken praktijk overstijgend met elkaar samen en hebben twee verpleegkundig specialisten in dienst, die zelfstandige patiëntenzorg kunnen en mogen leveren, zowel binnen als buiten de praktijk. Tevens heeft SHIFD een ICT-functionaris die diverse ICT zaken voor de praktijken regelt. Wij bouwen zo aan een structuur zodat wij ook in de toekomst goede huisartsenzorg aan u kunnen blijven leveren.

Verpleegkundig specialisten Kim van Sinten

Samen vervullen wij de functie van verpleegkundig specialist voor Stichting Huisartsen Innovatie Facilitering Deurne (SHIFD). Hier zijn vier huisartsenpraktijken bij aangesloten: Huisartspraktijk Doensen, Huisartsenpraktijk De Bie en De Kock, Huisartsenpraktijk Gezondheidsplein en Huisartsenpraktijk de Poort. We verzorgen de visites bij De Nieuwenhof, Samen Thuis en het Wilhelminahuis. Ook bezoeken we mensen thuis die niet zelfstandig naar de praktijk kunnen komen. Daarnaast zien we veel voorkomende klachten tijdens een spreekuur in de huisartsenpraktijk.

kim van sintenKim van Sinten,
In 2013 heb ik mijn masteropleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. Hiervoor ben ik 7,5 jaar werkzaam geweest op de spoedeisende hulp van het Elkerliek Ziekenhuis en heb ik 1,5 jaar op een geriatrische revalidatie afdeling gewerkt. Naast mijn werkzaamheden bij SHIFD ben ik ook een dag in de week werkzaam op de Centrale Huisartsenpost van Helmond, Geldrop en Eindhoven.
Ik ben werkzaam op vrijdag en om de week op woensdag.
Voor vragen kunt u terecht bij de praktijkassistente..

Ingrid Joosten, ICT medewerker.
Ik ben werkzaam als ICT medewerker voor Stichting Huisartsen Innovatie Facilitering Deurne (SHIFD). Hier zijn vier huisartsenpraktijken bij aangesloten: Praktijk Doensen, de Bie en de Kock, Gezondheidsplein en de Poort.